• Novinky

            • Školské kolo SOČ

              26. 2. 2024

              Dňa 22.2.2024 sa na našej škole uskutočnila prehliadka žiackych odborných prác v Stredoškolskej odbornej činnosti (SOČ). Na Slovensku sa táto súťaž koná už po 46. krát. V školskom kole obhájilo svoje práce formou prezentácií 7 žiakov. Dozvedeli sme sa mnoho nových informácií o socializácii psíkov či živote so šteniatkom. Fascinoval nás i chov motýľov či žiab v domácich podmienkach.

              Najlepšie práce budú žiaci obhajovať 22.3.2024 na krajskom kole v Galante.
               

              Držíme palce! 

            • Vyhodnotenie súťaže "Podpor svoj odbor"

              26. 2. 2024

              Dňa 13.02.2024 sme sa zúčastnili vyhodnotenia súťaže „Podpor svoj odbor“, ktorú každoročne organizuje Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora. Ide o súťaž, kde žiaci prezentujú svoj odbor formou krátkych videí. Cieľom je vytvoriť portfólio odborov pre žiakov ZŠ.

              Za našu školu sa tento rok do súťaže zapojili kynológovia z 3.A triedy, ktorí spoločne vytvorili video, s ktorým obsadili krásne 2. miesto. Na vyhodnotení v Bratislave ich zastupovala žiačka Alexandra Mináriková v sprievode našej pani riaditeľky RNDr. Ing. Ivety Bakičovej a zástupcu pre prax Ing. Ivana Tománka .     

              Žiakom 3.A blahoželáme k úspechu a ďakujeme za reprezentáciu našej školy.

              Link na víťazné video: https://drive.google.com/file/d/1L0J53bQyfC--sxBZc_qQuuA3ckHKyF9K/view

            • 1. ŠKOLSKÝ MAJÁLES

              16. 2. 2024

              Srdečne pozývame rodičov, žiakov aj bývalých študentov a všetkých priateľov, ktorí sú úzko spojení s našou školou na 1. ŠKOLSKÝ MAJÁLES.

              Tešíme sa na vás a veríme, že týmto úvodným ročníkom odštartujeme našu každoročnú tradíciu.