• Novinky

            • VII. ročník súťaže o NAJ agro dievča a NAJ agro chlapca

              19. 2. 2019

              Dňa 13. februára 2019 v priestoroch výstaviska Agrokomplex v Nitre prebiehalo ďalšie semifinále súťaže žiakov stredných odborných škôl, ktoré majú študijné odbory agropodnikanie, veterinárstvo, záhradníctvo, ovocinárstvo a vinárstvo v celoštátnej súťaži NAJ agro dievča a NAJ agro chlapec . Pre nás sa stalo už tradíciou, že od prvopočiatku tejto súťaže vysielame na ňu štyroch semifinalistov – dve dievčatá a dvoch chlapcov. Každoročne sa nám darí získať i medailové umiestnenie v niektorej zo súťažných kategórií.

              Pri bilancovaní výsledkov z predchádzajúceho roka sa do finále prebojovali traja naši reprezentanti, pričom štvrtý, nepostupujúci bol Cyril Novák (II.B). Ten na druhej strane získal skúsenosti, ktoré v tomto roku pretavil do postupu, pretože dokázal pohotovo odpovedať na otázky moderátora Jána Hubu ako i zaujať hodnotiacu komisiu vedenú Jánom Škorňom.

              Ďalší žiaci, ktorí nás veľmi dobre reprezentovali, čo bolo vidieť na ich vystupovaní a predstavovaní svojich vízií o poľnohospodárstve i keď do finále nepostúpili dokázali urobiť veľmi dobré meno našej škole za čo im ďakujeme.

              Vo finále držte palce Cyrilovi, pretože na medailové umiestnenie určite má.

            • Kynologický kalendár pre dobrú vec 2019

              18. 2. 2019

              Dobrý deň, žiaci a priatelia našej školy! Žiaci 3.A vytvorili kynologický kalendár na rok 2019. Podporte nás kúpou tohto kalendára, peniaze použijeme na nákup kynologických pomôcok a usporiadanie školských kynologických podujatí. Kalendár zakúpite na sekretariáte našej školy, kontakt:

              bobekova.adriana@zupa-tt.sk;

              Telefón: 033 / 5555 123, 033/ 5555 122

              Adresa školy: Zavarská 9, 917 28 Trnava

              Ďakujeme za podporu a prajeme pekný deň! :-)